Jamie Vandekerckhove
boekhouding en administratie
050 345 002
Welkom bij Appartc°, we love buildings.
Als boekhoudster en administrator van uw gebouw zorg ik ervoor dat alle facturen geboekt, behandeld en betaald worden. Dat alle bescheiden op transparante wijze kunnen worden voorgelegd aan elkeen der mede-eigenaars die erom vraagt. Het afleveren van een transparante administratie vormt 1 van de hoekpijlers van onze filosofie. Een lijn die het ons mogelijk maakt om uw vereniging op correcte en kordate wijze te beheren.
Katrien Vanaudenrode
beheer gebouwen
050 345 002
Meer continuïteit, minder verrassingen.
Als beheerder ben ik verantwoordelijk voor het operationele gedeelte in uw gebouw. Ik geef uitvoering aan de beslissingen die werden genomen door uw algemene vergadering. Maar daar stopt het natuurlijk niet; als eerste aanspreekpunt zorg ik voor de coördinatie van uw meldingen en bedenk ik oplossingen voor elk gesteld probleem. Natuurlijk is organisatie hét kernwoord; een degelijke, proactieve planning op basis van een onderhoudsplan op maat.
Sébastien Madry
zaakvoerder
050 345 002
Wie zei er dat mede-eigendom niet fris en leuk kan zijn? - het is een moeilijke, veeleisende job; maar wie het met kennis van zaken en passie aanpakt krijgt er zoveel van terug.
050 345 002
aanmelden